Winkelwagen

Zonnepanelen

Exclusief aanbod met €200,- extra korting

Zonnepanelen zijn in opmars. Het wordt zelfs de grootste revolutie van dit moment genoemd. Logisch. Want met zonnepanelen produceer je eigen schone stroom én bespaar je honderden euro’s per jaar aan energiekosten. Bovendien is het een slimme investering met een hoger rendement dan op de bank. 

Als lid ontvangt u nu eenmalig 200 euro korting op de aanschaf van een eigen zonnesysteem via onze zonnepanelenpartner Sungevity.

 

Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw dak zijn?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.Vervolgens wordt u door een adviseur gebeld die u alles uitlegt, die u vragen kunt stellen zodat de offerte volledig op maat voor uw woning wordt uitgewerkt. De adviseur komt niet langs, hij kan uw woning op afstand via een satelliet bekijken.

Vraag offerte aan

Voordelen via Sungevity

  • - Wij staan pal achter onze beloftes: met een opbrengstgarantie en 200 euro korting
  • - Bekroond door NRC met de NRC Impact Award 2018
  • - Grootste zonnepanelen bedrijf in Europa. En we groeien door!
  • - Het beste advies en alles van A-Z geregeld
    
Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En ze regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Meer energievoordeel

2 Ledlampen grote fitting

85% zuiniger dan gloeilamp

2 stuks, mat glas

2 Ledlampen grote fitting

€ 7,50
6 Ledlampen grote fitting

85% zuiniger dan gloeilamp

6 stuks, mat glas

6 Ledlampen grote fitting

€ 22,49
4 Ledlampen grote fitting

85% zuiniger dan gloeilamp

4 stuks, mat glas

4 Ledlampen grote fitting

€ 15,00

Ervaringen van klanten

Peter van de Kamp

Zonnepanelen zijn voor het milieu oké, en de investering is meer dan de moeite waard. Je hebt er geen last van en bijhouden is leuk. We hebben veel aanbieders vergeleken en Sungevity kwam als beste uit de bus.

Willem –Jan Marrée

Investeren in zonnepanelen levert een beter rendement op dan op de spaarrekening. Het duurzame karakter sprak me ook aan. Het is belangrijk dat we meedenken over hoe we de aarde leefbaar kunnen houden voor onze kinderen en kleinkinderen. Bij de infoavond van Sungevity werd veel duidelijk. De informatie werd in hapklare brokken voorgeschoteld. We hebben lang getwijfeld tussen een dakkapel of zonnepanelen, op de laatste dag van de aanbieding zijn voor de zonnepanelen gegaan.

Mariëtte Straathof

Waarom zouden we niet wat meer gebruik maken van de zon? Ik wilde al heel lang zonnepanelen, stukje ideologie en kostenoverweging. Het levert een beter rendement op dan op de spaarrekening. De stroom van mijn dak is zoveel milieuvriendelijk dan uit het stopcontact. Ik vind dat we in Nederland helemaal over moeten gaan op schone energie.

Henk Jan Top

Ik gebruik de zonnepanelen om mijn elektrische auto op te laden. Met Sungevity heb ik hele goede ervaringen. Ze reageren supersnel en hebben een duidelijke en inhoudelijke uitleg. Ze bieden veel vertrouwen door alles netjes en goed op te volgen. Duidelijk, transparant, en de calculatie van het aantal kilowatturen werd realistisch voorgerekend, en niet rooskleurig voorgeschoteld.

Ruud Hoefnagel

Ik draag graag een steentje bij aan een duurzamere samenleving. Zonnepanelen helpen daarbij ongetwijfeld. Nu ik de panelen een jaar op mijn dak heb liggen kan ik daarbij zeggen dat je er echt niets bijzonders voor hoeft te doen of te kunnen en het levert je ook nog eens aardig wat op in je portemonnee.     

Offerte met gratis adviesgesprek

Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Vervolgens wordt u door een adviseur gebeld die u alles uitlegt, die u vragen kunt stellen zodat de offerte volledig op maat voor uw woning wordt uitgewerkt. De adviseur komt niet bij u thuis. Hij kan namelijk uw woning op afstand via een satelliet bekijken. Hiermee besparen we tijd en extra kosten.

Maak a.u.b. een keuze
Verplicht veld
Verplicht veld
 Uw 10 cijferig telefoonnummer
Verplicht veld
 Voorbeeld: naam@domein.nl
Ongeldig e-mailadres
 Voorbeeld: 1201TH
Ojuiste postcode (bijv 5048AB)
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Even geduld...