Minifiets Fysic FW-18Vergroot foto

Gratis 
thuis
bezorgd!

Minifiets Fysic FW-18

Mobiliteit senioren: versterk uw spieren met deze trainer

Voldoende spierkracht zorgt voor een lekker vitaal gevoel en een stabiel lichaam, en is dus heel belangrijk. Sterke spieren zijn onmisbaar, helemaal als u ouder wordt of als u bijvoorbeeld moet herstellen van een operatie. U revalideert en traint makkelijk en prettig met deze mobiliteitstrainer. Een apparaat om uw spieren op een aangename manier in beweging te houden, gericht op extra mobiliteit ouderen. U kunt zo hard werken als u wilt op deze trainer en u kunt uw inspanningen ook rustig opbouwen. De trapondersteuning van de machine helpt u op weg, zodat u er altijd mee aan de slag kunt, ook als u al lang niet heeft gesport of er tegenop ziet. Effectiviteit gegarandeerd!

Slimme trainer zorgt voor mobiliteit senioren

De beste omschrijving voor dit apparaat is: een elektrisch aangedreven minifiets voor het volautomatisch trainen van spieren in benen en armen. Om een aantal van de belangrijkste specificaties te noemen: 

  • Met deze trainer kiest u voor een thuishulp bij training en revalidatie. U hoeft de deur dus niet uit en kunt elk moment van de dag een half uurtje of uurtje aan de gang gaan.
  • Deze manier van trainen levert u niet alleen meer spierkracht op, maar verbetert ook de bloedsomloop.
  • Dankzij de elektrische trapondersteuning hoeft u niet veel krachtinspanning te leveren, terwijl uw spieren en bloedsomloop wel een flinke impuls krijgen.
  • De trainer heeft een afneembaar display met flexibel krulsnoer.

Gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor mobiliteit senioren

Natuurlijk mag u bij deze mobiliteitstrainer allerlei handige gebruiksopties verwachten. Zoals de vijf voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s, waarmee u een vaste training kunt afwerken. De instelbare snelheidsregeling met twaalf standen, om in uw eigen tempo te trainen. En natuurlijk de timer, zodat u vooraf kunt programmeren hoeveel minuten u een bepaalde oefening doet (van 1 tot 15 minuten). Voor de veiligheid zitten er straps op de pedalen, zodat uw voeten er niet af kunnen glijden. En het afneembare display geeft alle relevantie informatie weer: uw snelheid, resterende tijd, afgelegde afstand en verbruikte calorieën.

Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. 

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 149,00

Special Price € 129,00

  • specificaties
  • afbeeldingen
  • bestelinformatie

Specificaties

Spanning: 230V, 50HZ

Vermogen: 70W

Gewicht 5,5Kg

Levertijd

Na ontvangst van uw betaling doen wij er alles aan om dit product zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen.