Winkelwagen

  Download _um_dar_012_all_pdf

Ook wekkerradio!

2 kleuren

Radio met DAB+, FM & Bluetooth LENCO DAR-012

€ 89,95 € 74,95
Exclusief € 4,95 verzendkosten
geen

De Lenco DAR-012 is een moderne tafelradio met een retrolook. De radio beschikt over meerdere functies en is makkelijk in gebruik. De radio past goed in zowel de keuken, de woonkamer als de slaapkamer. Het is straks nooit meer stil in huis. Luister overal naar FM-zenders of schakel over naar DAB+. Dankzij de PLL FM-tuner bent u verzekerd van een storingsvrije ontvangst van al uw radiozenders.

De Bluetooth-functie maakt dit apparaat ook zeer geschikt om muziek naartoe te streamen vanaf uw smartphone of tablet. De 2 x 5 Watt RMS speakers en houten kabinet zorgen voor een goed geluid. Als dit niet genoeg is, kunt u externe speakers aansluiten via de RCA AUX ingang. De radio is voorzien van een alarm- en snooze-functie, waardoor deze ook als wekkerradio gebruikt kan worden. 

Verkrijgbaar in twee kleuren, wood/zwart of taupe/wit.

Meer informatie

Verwachte levertijd binnen 7 werkdagen
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • veilig betalen via iDeal of bankoverschrijving
  • uitstekende klantenservice
  • Product gegevens
  • Product Specificaties

DAB+
DAB+ is de digitale opvolger van de FM-frequentie. DAB+ is overal zonder kabelaansluiting of abonnement te ontvangen via de ether. Je hebt wel een apparaat nodig dat geschikt is voor DAB+ ontvangst. Met DAB+ kun je veel meer radiostations ontvangen dan met FM. Overigens hebben de meeste DAB+ ontvangers nog steeds een FM-optie. Met DAB+ zoek je op naam en niet op frequentie, zoals bij FM-radio het geval is. Het is zo dat je met DAB+ alleen de kanalen kunt ontvangen die beschikbaar zijn in het land waar je je bevindt, maar geen buitenlandse zenders. De reden dat we overgaan op DAB+ is omdat digitalisering zorgt voor een uitbreiding van mogelijkheden, en het zorgt vooral voor een groter aanbod aan zenders. Daarnaast is DAB+ ook nog eens zo goed als overal te ontvangen.

Bluetooth
De bluetooth-in functie is inmiddels onmisbaar en geeft je de vrijheid om van je luie stoel draadloos bijvoorbeeld Spotify af te spelen via de radio en handig te bedienen met je smartphone. Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik die stabiel en ook belangrijk energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding met andere Bluetooth-apparaten mogelijk, zodat je je favoriete muziek eenvoudig vanaf je smartphone, tablet of laptop kunt afspelen, inclusief iPods, Ipads of iPhones.

FM radio
Luister naar al je favoriete FM radiozenders. De Radio kan gemakkelijk een kamer van voldoende geluid voorzien om optimaal van je muziek te kunnen genieten.

SKU DAR-012
Product hoogte 21,7 cm
Product diepte 19,5 cm
Product breedte 32,8 cm
Afspeelbare formaten Radio, Bluetooth
Power optie non-detachable AC-cable, Aan-/Uitschakelaar, Standby functie, Netstroom
Bluetooth-koppelbereik 10 m
Materiaal Kunststof, Hout
Fabrieksgarantie 24 maanden
Stand-By Stroomverbruik (ErP-regeling) 0.2W
Maximaal stroomverbruik 12W
Tuner-ondersteuning DAB+, DAB+, FM
Aantal luidsprekers 2
Luidspreker opties Bluetooth-luidspreker (via koppeling), Speaker geïntegreerd (2x5 watt)
Aantal RCA ingangen 1 RCA AUX ingang
Radio ontvangst FM, DAB+
Bluetooth-functies Automatisch verbinden na Power Off, Control Next/Prev, Control Play/Pause, Track skip < Prev / > Next, Apparaatnaam matchmodel
Versterker opties Terug naar laatste bron na Power Off, Terug naar laatste bron na standby, Laatste volume instellingen bij inschakelen, (pre) amplifier, Vooraf ingestelde Equalizer
Alarmfunctie Buzzerfunctie, Alarmfunctie, Snooze functie
Bluetooth versie 3
Functionele opslagmuziek Laatste trackgeheugen na standby
Schermtype LCD
Weergaveopties Dimbaar display, Liggend (landscape)
Klokweergavefunctie

Dag van de maand indicatie, Maand van het jaar indicatie, Indicatie jaar, Klokfunctie. Klok backup dankzij 2 batterijen AAA (niet inbegrepen)

Even geduld...