Power One type 675 BlauwVergroot foto

Gratis thuis bezorgd

Power One type 675 Blauw

Bij ons profiteert u voortaan van hoge korting op batterijen voor uw hoortoestel.

Extra lange levensduur
De Power One 675 blauw kwikvrije hoortoestel batterijen gaan extra lang mee, waardoor u uiteindelijk geld bespaart. Uiteraard is de exacte levensduur wel afhankelijk van hoe intensief u het hoortoestel gebruikt. Het zijn zink-lucht hoortoestelbatterijen waarbij de spanning ontstaat als zuurstof met zink reageert. De batterijen worden geactiveerd zodra u het extra grote stickertje verwijdert. Laat de hoorbatterij enkele minuten "ademen" voordat u deze in het hoortoestel doet. Hierdoor neemt de hoorbatterij extra zuurstof op zodat u het maximale uit de hoorbatterij en uw hoortoestel haalt.

Hoge kwaliteit
De hoortoestel batterijen van Power One worden geadviseerd door de fabrikanten van hoortoestellen. Zij voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. De batterijen zijn voorzien van een roestvrijstalen laag die de batterijen beschermen tegen oxidatie. 

Makkelijk in gebruik
Power One hoortoestel batterijen hebben kleurcoderingen waardoor u makkelijk kunt zien welke voor uw hoortoestel gebruikt kunnen worden. De Power One 675 heeft een blauwe kleurcodering. Lees de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestellen goed om te voorkomen dat u de hoorbatterij verkeerd plaatst. Gebruik geen geweld als u de hoorbatterij plaatst. Het hoorbatterijtje moet soepel in en uit de batterijlade van het hoortoestel komen.

Goed voor het milieu
Onze Power One hoortoestel batterijen zijn kwikvrij en daarmee minder belastend voor het milieu. Deze hoortoestelbatterijen zijn niet oplaadbaar. Verwijder lege hoorbatterijen uit het hoortoestel om eventueel lekken te voorkomen bij geen gebruik. Breng lege hoorbatterijen altijd naar een inzamelpunt voor batterijen en houdt deze uit de buurt van kinderen. Bewaren op kamertemperatuur. 

Veel voor weinig
Bij uw bestelling ontvangt u 10 blisters met ieder 6 batterijen, dus 60 batterijen in totaal én gratis thuisbezorgd!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
  • specificaties
  • afbeeldingen
  • bestelinformatie
Merk & Type PowerOne 675 (Blauw)
Aantal pakjes   10
Aantal per pakje
Kleur Blauw
Diameter (mm) 11.60
Dikte/Hoogte (mm) 5.40
Capaciteit (mAh) 650
Voltage (v) 1.45
Kwaliteit  Hoog
Chemie Zinc-air
Oplaadbaar Nee

Verzenden

Dit product wordt gratis bij u thuisbezorgd.

 

Levertijd

Samen met de transporteur doen wij er alles aan om dit product zo spoedig mogelijk bij u thuis te bezorgen. Uw bestelling wordt per envelop binnen 7 dagen bij u thuis bezorgd.