Uw jaar in beeld 1996

Artikelnummer: 9789022998472
Vorige Artikel 65 van 80 Volgende
€ 9,99 (inclusief btw)

Iedereen heeft wel een jaar dat voor hem of haar bijzonder is. Een jaar waaraan u de herinneringen graag warm houdt, een jaar dat u koestert. Of het nu uw geboortejaar is, het jaar dat u getrouwd bent of het jubileum van uw bedrijf. Dat kan voor iedereen verschillend zijn. Uw jaar in beeld is een dvd-serie die bestaat uit 81 dvd’s, voor elk jaar één, die per jaar in ruim zestig minuten uniek beeldmateriaal laten zien welke gebeurtenissen en personen het wereldnieuws bepaalden en wat er zoal gebeurde in Nederland.

De dvd’s in de serie Uw jaar in beeld bevatten hoogtepunten uit het unieke beeldmateriaal van het Polygoonjournaal, het NOS Journaal en het NOS Jeugdjournaal waarmee u naar hartenlust kunt zappen door de hoogtepunten uit het nieuws.

Uw jaar in beeld was tot nu toe bekend onder de naam Uw geboortejaar in beeld. De nieuwe titel creëert veel nieuwe cadeaumomenten voor de dvd’s. Daar waar ze voorheen beperkt waren tot verjaardagen, zijn nu bijvoorbeeld ook persoonlijke en bedrijfsjubilea en huwelijken mogelijke geefmomenten voor deze dvd geworden. De volledig nieuwe vormgeving, zowel op de dvd als de verpakking en display, zorgt ervoor dat de gehele serie van inmiddels 81 dvd’s weer helemaal up-to-date is en nog jaren meekan!

Specificatie Omschrijving
Lengte 18,7 cm
Breedte 12,7 cm
Hoogte 1,2 cm
© 2021 - 2023 Winkel van Ons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel